nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Complimenten per post

Het is altijd leuk om een compliment te krijgen, toch? En ze geven is een kleine moeite. Op 1 maart is het nationale complimentendag, dus is het tijd om eens extra veel complimenten uit te delen. Dit kun je mondeling doen, maar op papier is het misschien nog veel leuker: dan staat het zwart op wit. Stuur jouw complimenten per post!

Complimenten per post 2

Complimenten per post

Hoe kun je een compliment het beste op papier zetten? Natuurlijk gewoon met een pen, bijvoorbeeld op een kaart. Je kunt hem nog versieren eventueel. De kaart met compliment kun je aan iemand geven, of versturen met de post. Eventueel kun je ook een label gebruiken voor een compliment, want deze bevatten immers niet zoveel tekst. Deze kun je vervolgens ergens aan vast maken! Ook leuk voor een ‘feel good’ snailmail. Complimenten per post, dus!

Complimenten per post

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven