nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Decoreer jouw zwarte zakjes met acrylmarkers!

Cadeaus en bestellingen verpakken is enorm leuk om te doen. Om vervolgens de verpakking te personaliseren, is nóg leuker. Hiervoor zijn natuurlijk allerlei mogelijkheden, waarvan ik in de toekomst meer inspiratie zal delen. Eén van de mogelijkheden is het beschrijven en decoreren van (donkere) papieren zakjes met acrylmarkers. Ik deel mijn DIY zwarte zakjes decoreren in dit blog!

DIY zwarte zakjes met decoratie

DIY zwarte zakjes decoreren

Er zijn veel verschillende soorten papieren zakjes. Voor decoreren gebruik ik zelf het liefst zwarte zakjes! Dit vanwege het contrast dat je ermee kunt creëren als je een krijtstift of een acrylmarker gebruikt. Als extra toevoeging gebruikte ik ook een gouden pen. Je kunt erop doodlen, maar ook handletteren… wat je maar wilt!

Het leuke is dat je jouw creativiteit er helemaal op los kunt laten. En dat niet alleen: je kunt het decoreren naar eigen invulling doen, dus het is voor iedere gelegenheid mogelijk. Op de foto enkele voorbeelden uit losse hand, waarbij ik ‘hieperdepiep’ het leukst vind. Zwarte zakjes decoreren is niet moeilijk, maar wel erg leuk!

Hoe decoreer jij jouw zakjes?

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven