nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

In mei maken we mensen blij!

Wanneer heb jij voor het laatst een kaartje ontvangen? En wanneer heb je voor het laatst een kaartje verstuurd? Grote kans dat dit al een poosje geleden is! Negentig procent van de huishoudens in Nederland stuurt minstens één kaart per jaar en gemiddeld ontvang je vijfentwintig kaarten per jaar. Hier vallen echter ook kerstkaarten en verjaardagskaarten onder. Nu lijkt dit misschien vrij veel, maar het gaat hier natuurlijk om een gemiddelde. Sommige mensen ontvangen echter nooit een kaartje en dat is ontzettend zonde. Want een kaartje kan je dag meteen een stuk leuker maken!

Kaartje sturen en ontvangen typemachine

Kaartje van de week

Sinds enkele maanden verstuur ik daarom iedere week een kaartje naar één van mijn volgers via Instagram (@nienke_swapt). Iedere vrijdag plaats ik een foto van het ‘kaartje van de week’ en vervolgens mag iedereen die het leuk vindt om het kaartje te ontvangen een reactie plaatsen onder de foto. In het weekend kies ik iemand uit die het kaartje met een persoonlijke boodschap krijgt toegestuurd. Voor mij is dit een kleine moeite, maar voor de ontvanger is het misschien wel heel bijzonder om post te ontvangen. Daarom vind ik het ook zo leuk om te doen! Geregeld krijg ik na ontvangst nog een berichtje van de ontvanger om te vertellen hoe blij zij met het kaartje is.

Kaartje sturen en ontvangen cattastic

Meer kaartjes versturen

Nu schrijf ik dit verhaaltje natuurlijk niet voor niks! Het lijkt mij ontzettend leuk om jou er bewust van te maken hoeveel een kaartje voor iemand kan betekenen en dat je door dit bewustzijn misschien zelfs wel meer kaartjes gaat versturen. Dit kan natuurlijk naar iemand zijn die je niet kent (zoals ik via Instagram doe), maar denk ook eens aan je oma, aan je tante of aan de eenzame buurman die bijna nooit bezoek krijgt. Voor jou is het waarschijnlijk een kleine moeite om een kaartje te schrijven, maar voor de ander kan het van grote waarde zijn!

Kaartje sturen en ontvangen cactus

In mei maken we mensen blij!

Het is bijna mei en ‘blij’ rijmt op mei! Daarom lijkt mij dit het ideale moment om meer mensen blij te maken! Doe gezellig met mij mee in de maand mei en schrijf iedere week een kaartje naar iemand. Dit kan zowel een bekende als een onbekende zijn. Als je niet veel geld aan postzegels uit wilt geven, kan je het kaartje natuurlijk ook persoonlijk geven. Het schrijven van een kaartje kost je maximaal vijf minuten, dus het is zo gebeurd!

Ben je nog op zoek naar leuke kaartjes om te versturen? Kijk dan zeker eens in het assortiment van Post & Papier naar de leuke kaartjes van bijvoorbeeld Muchable, Nouk-san of Liefs Karlijn zoals op de foto’s. Met de code ‘nienkeswapt’ krijg je 10% procent korting op je gehele bestelling! Succes met het blij maken van mensen. En uiteraard vind ik het superleuk om te zien welke mooie kaartjes je hebt verzonden. Tag mij in je foto op Instagram of stuur mij een berichtje!

Geschreven door @nienke_swapt

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven