nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

DIY mini vlaggenlijn Holland

Ik ben altijd op zoek naar leuke kleine DIY’s die ik kan gebruiken in bijvoorbeeld mijn snailmail. DIY’s die net even ervoor zorgen dat mijn project iets extra’s krijgt. Ook bij deze Holland snailmail die ik maakte was ik op zoek naar zo’n extra DIY project. Uiteindelijk vond ik dit in een DIY mini vlaggenlijn Holland, die ik graag ook met jullie deel!

DIY mini vlaggenlijn Holland

Wat heb je nodig?

  • Een leuk vrolijk papiertje
  • Een stukje bakers twine of touw
  • Een schaar
  • Wat lijm, ik gebruikte een lijmpistool maar je kan ook gewone hobbylijm gebruiken
  • Leuke stickers, zelf gebruikte ik de holland stickers. Echter zouden ook de panda of de cactus stickers heel goed gebruikt kunnen worden!

DIY mini vlaggenlijn Holland: benodigdheden

DIY mini vlaggenlijn Holland

Om deze vlaggetjes te maken teken je als eerste een diamant vorm op de achterkant van je papier. Het makkelijkste is om dit één keer te doen en deze te gebruiken als mal. De grote van het driehoekje is de grote van je vlag. Het gedeelte erboven gebruik je om het vlaggetje vast te maken. Je kan de vlaggen net zo groot maken als je zelf wilt, zelf koos ik dus voor een mini variant. Ideaal voor op snailmail, maar ook leuk op bijvoorbeeld een kaartje! Of juist super leuk om te gebruiken bij het inpakken van een cadeautje.

DIY mini vlaggenlijn Holland: stappen

Wanneer je meerdere diamanten hebt getekend knip je deze uit. Vervolgend plak je ze vast op je stukje touw. Dit doe je door het bovenste gedeelte om te vouwen over je touw heen. Hiertussen doe je wat lijm en daarmee plak je hem vast. Vervolgens kan je de vlaggetjes gaan versieren. Hiervoor gebruikte ik de Holland stickers die ik ook in de snailmail had gebruikt. Dit zorgde ervoor dat het DIY mini vlaggenlijn Holland perfect paste bij de snailmail! De vlaggenlijn maakte ik vast door in de snailmail twee kleine gaatjes te ponsen. Hieraan hing ik vervolgens de vlaggetjes vast.

DIY mini vlaggenlijn Holland: resultaat

Et voilà: een DIY mini vlaggenlijn Holland met papier, touw en stickers! Wil jij ook aan de slag met deze DIY? Bestel nú het touw en de stickers in de webwinkel! Met de code ‘acrealife’ krijg je 10% korting op jouw gehele bestelling.

Geschreven door @acrealife

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven