nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Maak een kerstpakket voor een ander!

Als ik aan kerst denk, moet ik ook altijd denken aan kerstpakketten: leuk als bedankje voor je inzet. Echter krijgt lang niet iedereen die een kerstpakket verdient er eentje. Denk maar aan alle mensen die ondernemer zijn of vrijwilligerswerk doen. Daarom heb ik een kerstpakket samengesteld voor een goede vriendin. Want wie zegt dat alleen bedrijven kerstpakketten weg kunnen geven? Een kerstpakket maken is namelijk niet moeilijk, maar voor de ontvanger wel enorm leuk! In deze post laat ik zien hoe ik mijne heb gemaakt.

Kerstpakket maken

Kerstpakket maken

Voor dit pakket heb ik verschillende kleine cadeautjes bij elkaar gezocht waarvan ik dacht dat de ontvanger er wel blij van zou worden. Sommige cadeautjes heb ik speciaal ervoor gekocht, maar ook heb ik thuis rondgekeken. Het gebeurt namelijk best vaak dat er meerdere items in een verpakking zitten als ik iets koop. Hoe leuk is het dat je dit kan delen zodat er twee mensen blij van worden?

Kerstpakket maken

Vervolgens heb ik gekeken naar de sfeer waarin ik de cadeautjes wou verpakken. Hierbij viel mijn oog meteen op het cadeaupapier met de dennenbomen. Deze is groen, waardoor ik besloot meerdere koele kleuren erbij te zoeken. Hierdoor kwam ik uit op het donkerblauwe papier. Deze bij elkaar geven een erg mooi winters resultaat, zonder dat het meteen kerst schreeuwt.

Kerstpakket maken

Na het inpakken van de cadeaus, heb ik de pakjes met verschillende leuke stickers uit de webwinkel versierd. Ook besloot ik wat die cuts toe te voegen. Om het geheel af te maken, heb ik alle cadeautjes in een mandje gedaan. Deze gaf ik iets extra’s door gebruik te maken van vloeipapier.

Kerstpakket maken

Kortom: een kerstpakket maken voor een ander is helemaal niet moeilijk! Daarbij hoeft het niet duur te zijn. Maar: het is wel een leuk gebaar naar een ander. Vooral als de ander het niet verwacht. Hebben jullie al eens een kerstpakket gemaakt voor iemand? En voor wie zou jij een kerstpakket willen maken? Mocht je items van Post & Papier willen gebruiken, vergeet niet om de code ‘acrealife’ te gebruiken voor 10% korting!

Geschreven door @acrealife

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

1 gedachte over “Maak een kerstpakket voor een ander!”

  1. Smurfige knutselfan

    Ik zou het leuk vinden voor een vriendin die veel doet voor andere en afgelopen jaar veel tegenslagen heeft gehad. Ik denk dat ik haar een mooie enveloppe maak met wat goodies/ kleine verrassingen. Ik weet zeker dat ze hier blij van wordt.
    Ik doe zelf al jaren overal vrijwilligers werk, maar daar krijg je geen kerstpakket voor. Dus ik denk ik maak mij er dit jaar een zelf met allemaal kleine cadeautjes. Ik heb nog een hema kaart, die ga ik gebruiken en ik loop even binnen bij de kringloop voor kleine geluksmomentjes. Dit lijkt me leuk.
    Jouw pakket is heel mooi, ik weet zeker dat je vriendin dit waardeetd.????????????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven