nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Mijn wensen voor 2019

Jeetje… en toen stond 2019 alweer voor de deur! Ik moet eerlijk zeggen dat ik er gevoelsmatig nog niet klaar voor ben. De laatste maand van het jaar gaat altijd veel te snel. Een jaarwisseling voelt altijd als een afscheid, maar natuurlijk ook als een nieuw begin. “Volgend jaar” komt ineens zo dichtbij, terwijl het voor mijn gevoel nog zo ver weg is. Gelukkig staan er leuke dingen op de planning! Ik blik terug op 2018 en zet mijn wensen voor 2019 op een rijtje.

Mijn wensen voor 2019

Terugblik op 2018

Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar, kan ik zeggen dat ik me voor 150% heb ingezet voor mijn bedrijf. Op mijn verlanglijst van 2018 stond het toevoegen van stationery van Paperfuel. Dit is er helaas door andere prachtige merken en populaire artikelen niet van gekomen, net als het toevoegen van meer stempels. De bullet journal benodigdheden heb ik echter wél in overvloed en enkele items zijn echte best-sellers. Tevens is mijn eigen collectie Nouk-san niet alleen uitgebreid met inpakpapier, maar met acht uitgebreide series (plus nieuwe producten). Hiermee heb ik een herstart gemaakt voor mezelf! De babycollectie is deels gelukt. Toch kijk ik met een tevreden gevoel terug! Verpakkingsmaterialen stonden er bijvoorbeeld niet op, maar deze categorie is wel enorm uitgebreid én populair.

Wat betreft plannen voor 2018 kan ik ook enkele vinkjes zetten. Ik ben inderdaad bezig geweest met een cursus, ik heb enkele brand reps en ik haal meer uit social media! Retargeting ben ik nog niet mee gestart, maar ik heb dit expres wat laten varen. De nieuwsbrief kan nog wel verbeterd worden. Tips? Laat het me weten! Oh ja, de verrassingsboxen heb ik trouw uitgebracht ondanks minder inschrijvingen, maar veranderen voor 2019 wel.

Wensen voor 2019

Afgelopen jaar heb ik al aardig wat aan het assortiment toegevoegd, maar uiteraard heb ik ook nu wensen voor 2019. Oftewel: een “ouderswets” verlanglijstje. Nu hopen dat het allemaal is te realiseren:

– Op de planning staan al enkele nieuwe series voor mijn eigen collectie Nouk-san. Sterker nog: ik ben al bezig met het uitdenken en ontwerpen van producten. Ik kan niet wachten om het te laten zien! En ik hoop jullie te kunnen verrassen met nieuwe items…

– Ik wil de basis collectie van verpakkingsmaterialen nog iets meer uitbreiden met zwart wit en metallic. Handig als je op zoek bent naar algemene kleuren of juist iets stoerders. Ik vind dit zelf ook erg mooi.

– De twee bekende merken Tombow en Faber Castell meer uitbreiden. Onder andere met brush pens en potloden, maar hopelijk ook een vulpen en -potlood aangezien dit persoonlijke favorieten zijn!

– Aangezien ik unieke merken erg belangrijk vind, wil ik hiermee ook bezig. Ik heb al enkele op het oog, nu alleen nog even budget vinden om het in huis te halen.

– En als laatste blijf ik bij mijn wens voor meer stempels, want dit past enorm goed bij het assortiment. Ik beloof hier echt mee bezig te gaan in 2019!

Plannen voor 2019

Naast producten heb ik natuurlijk ook nog andere plannen in petto voor Post & Papier. Omdat ik er zo’n zin in heb, deel ik graag het tipje van de sluier alvast met je:

– Als eerste wil ik aan de slag met affiliates: als iemand een product via jou koopt, krijg je een tegoed op jouw account. Ik ga hiervoor wel een selectie maken, plus de brand reps krijgen dit sowieso. Ik moet er alleen nog even in duiken.

– In maart 2019 bestaat de webshop vijf (!!!) jaar. Ik wil er nog niet teveel over kwijt, want het moet wel een beetje een verrassing blijven, maar we gaan er een feestje van maken! Ik heb er nu al zin in.

– Ik blijf natuurlijk altijd bezig achter de schermen om de webwinkel te verbeteren. Zo ben ik bezig met het vernieuwen van teksten en hier ben ik in 2019 ook nog wel even zoet mee.

Zoals je ziet, heb ik genoeg wensen en plannen voor 2019. Maar om mijn service, website en assortiment te kunnen blijven uitbreiden en verbeteren, heb ik ook jouw mening nodig! Wil je deze enquête daarom voor mij invullen? Onder alle deelnemers die hun adres achterlaten, verloot ik een set uit mijn nieuwe collectie die in 2019 uit komt. Bedankt!

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

2 gedachten over “Mijn wensen voor 2019”

  1. Smurfige knutselfan

    Leuk artikel. Ik hoop indetdaad dat je stempels krijgt dit is leuk. Misschien ook nog wat diy-cuts voor snail-mail of echte post.
    Maar dat feestje wil ik zeker niet missen.
    Ben heel benieuwd naar je eigen produckten die nog uitkomen in 2019.
    Zo nu ga ik de enquete invullen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven