nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Mijn wensen voor 2017

Het einde van het jaar nadert snel! Sinterklaas is net het land uit en intussen zitten volop in kerstsfeer. Het is een enorm gezellige tijd van het jaar, waarna we 2017 alweer in gaan. Op dit moment ben ik enorm druk met nieuwe producten toevoegen aan het assortiment en allerlei verbeteringen achter de schermen, maar ook plannen voor het nieuwe jaar! In december zijn we volop bezig met het maken van verlanglijstjes voor kerst en plannen voor 2017. Het leek mij leuk om mijn wensen voor 2017 omtrent Post & Papier met jullie te delen!

Mijn wensen voor 2017

Verlanglijst

Laat ik beginnen met een verlanglijst. Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest om allerlei mooie papierwaren aan het assortiment toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan het prachtige inpakpapier en de leuke boeken! Vooral het eerste heeft lang op mijn lijstje gestaan, dus ik ben hier enorm blij mee. Ik heb echter altijd een lijstje met merken en producten die ik graag nog toe wil voegen. Mijn verlanglijst:

– Marmer en gouden papierwaren, passend bij de huisstijl van Post & Papier. Ik denk op dit voornamelijk aan zakjes en cadeaupapier, maar ik hoop dat ik nog meer kan vinden (of ontwerpen). De enveloppen heb ik in ieder geval afgelopen week toegevoegd!

– Adresboeken, kalenders, planners en andere stationery. Ik wil graag dit deel van het assortiment uitbreiden, maar wel alleen producten die ik zelf ook zou aanschaffen als ik klant van mijn eigen webwinkel was. Heb jij dé tip? Laat het me weten!

– Divine twine. Ik heb nu stempels, inpakpapier en andere items om zelf mee aan te slag te gaan of cadeaus in te pakken. Dit zou ik nog wel een mooie toevoeging vinden in de toekomst.

Schrijfwaren. Ik heb eigenlijk altijd een kleine selectie aan pennen gehad in mijn assortiment. Eerste luxe pennen, daarna een paar potloden en nu probeer ik deze categorie iets meer op te vullen. Het eerste staat al online, maar ik ga mijn best doen om meer items op te speuren.

Verder blijf ik natuurlijk altijd op zoek naar leuke doe-het-zelf artikelen, mooie kaarten en andere papierwaren natuurlijk. Ik denk dat mijn wensen voor 2017 echt nog wel worden aangevuld!

Plannen

Naast producten heb ik ook nog plannen voor Post & Papier in het algemeen. Zo ben ik als het goed eind dit jaar klaar met een webwinkel cursus. Ik heb al verbeteringen doorgevoerd naar aanleiding hiervan, maar hiermee ga ik deze maand en in het nieuwe jaar ook mee verder. Sowieso blijft een webwinkel altijd onderhevig aan wijzigingen, maar ik ga onder ander aan het volgende werken:

– Snelheid van website. Ik merk dat de laadtijd van pagina’s soms te lang is, dus dit staat hoog op mijn to do-lijstje.

– Webwinkel keurmerk en reviews. Op dit moment ben ik aangesloten bij WebshopToppers, maar ik wil graag overstappen naar WebwinkelKeur. Alle reviews gaan voortaan dan ook via deze onafhankelijke website in plaats via mijn eigen gastenboek.

– Automatisch spaarsysteem, korting in ruil voor reviews en gratis printable bij inschrijven nieuwsbrief. Op dit moment heb ik een spaarsysteem dat ik handmatig moet doen. Dit geldt voor bestellingen plaatsen, reviews schrijven, inschrijven nieuwsbrief en meer. Ik wil dit graag automatisch maken voor bestellingen en productreviews. Voor algemene reviews (WebwinkelKeur) wil ik graag een standaard korting geven. Voor de nieuwsbrief krijg je al een gratis printable, dus dit blijft, maar het sparen valt hierbij weg.

– Engels. Via Pinterest krijg ik veel bezoekers uit het buitenland. En ik mag af en toe al een zending binnen Europa op de post doen. Ik zou Post & Papier enorm graag willen vertalen voor Europa (want ik lever hier nu al), maar dit kost best veel werk.

Verder zou ik ook wensen voor 2017 van klanten willen horen. Daarom heb ik een enquête opgesteld zodat jullie ook input kunnen bijdragen! Wat zou jij nog graag bij Post & Papier terug zien? Zowel qua producten als service?

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven