nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Kaarten in jouw interieur: 7 manieren

Heb ik al een keer genoemd dat ik een echte kaartenverzamelaar ben? Nee? Dan bij deze. Ik vind het geweldig om kaarten te versturen, maar ook om te ontvangen én te verzamelen. Als je net zoveel van kaarten houdt als ik, kan het leuk zijn om jouw kaarten in huis als woonaccessoire te gebruiken. Kaarten in jouw interieur: 7 manieren om dit te realiseren!

Kaarten in jouw interieur: mini ezel

Mini ezel

Normaal gesproken worden ezels gebruikt om op te schilderen, maar een mini ezel is ook erg leuk om in huis neer te zetten. Je zou hier een klein canvas of schilderij op kunnen zetten, maar een kaart is ook een goede optie. Bijvoorbeeld met een mooie illustratie zoals op ansichtkaart Dromenvanger of quote!

Kaarten in jouw interieur: rek

Rek

Kaartenrekken heb je in allerlei soort en maten. Ik heb zelf een lang kaartenrek en twee kleine kaartenmolens voor zowel liggende als staande kaarten. Ik gebruik ze zelf om kaarten uit de webwinkel in op te bergen, maar je kunt hier ook een mooie verzameling van je eigen verzamelde of ontvangen kaarten in plaatsen. Hang hem op aan de muur of zet hem ergens neer! De kaarten zijn van Nouk-san en Joy’s.

Kaarten in jouw interieur: prikbord

Prikbord

Als je een prikbord in huis hebt, is dit een leuke plek om je kaarten aan op te hangen. Helaas komen er wel gaatjes in, dus een goede ander optie is een whiteboard en/of koelkast. Hier kun je kaarten met magneten aan hangen. Gezellige, ook tussen andere items! De kaarten zijn van Nouk-san.

Kaarten in jouw interieur: masking tape

Masking tape

Het is heel simpel, maar het kan ook erg leuk zijn om een kaart (of meerderen van Allerlievelings zoals op het voorbeeld) aan de muur op te hangen met leuke tapes. Je kunt er hierbij voor kiezen om het op de manier te doen zoals ik het heb gedaan, maar ook om de hoekjes vast te plakken.

Kaarten in jouw interieur: lijstje

Lijstje

In jouw huis staan of hangen vast allerlei lijstjes met foto’s, toch? In deze lijstjes kunnen niet alleen foto’s, maar ook kaarten worden gedaan! Et voilà: je verwerkt kaarten in jouw interieur. In dit lijstje zit de print van de ansichtkaart Dromenvanger, maar het idee is hetzelfde. Leuk voor zowel aan de muur als in een kast zoals bij mij.

Kaarten in jouw interieur: klembord

Klembord

Oké, een klembord is misschien een beetje groot, maar ook dit is een leuk idee om kaarten aan op te hangen! Eventueel kun je nog een patroon of kleur extra als achtergrond toevoegen als je zou willen. Ik heb dit niet gedaan omdat er al een patroontje aan de onderkant van ansichtkaart Creatively Organized staat.

Kaarten in jouw interieur: kaartenhouder

Kaartenhouder

And last, but not least: een kaartenhouder! De naam zegt het al: het is bedoeld om kaarten in te zetten. Deze kaartenhouder is voor liggende kaarten, maar kan ook worden gebruikt voor staande. Persoonlijk vind ik hem erg leuk om bijvoorbeeld in de kast of vensterbank te zetten.

Wat gebruik jij om jouw kaarten in jouw interieur te hangen of te zetten?

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven