nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

3 voordelen van stempels (+ poll!)

Durf te stempelen! Sinds een maand zijn stempels nieuw in het assortiment. Ik ben er trots op dat ik deze stap eindelijk heb gezet, want het stond al heel lang op de planning. Nog leuker is natuurlijk dat verschillende ontwerpen ook al (uit)verkocht zijn, dus jullie vinden het blijkbaar ook een goede toevoeging. Stempels zijn dan ook mooi en handig in gebruik. Waarom? Drie voordelen van stempels op een rij!

Stempels

Drie voordelen van stempels

1. Allereerst kun je met stempels meerdere afdrukken maken. Niet alleen op een blaadje om bijvoorbeeld een patroon te creëren, maar ook op verschillende plekke. Een van de voordelen van stempels is namelijk dat je het kunt hergebruiken! Je kunt hetzelfde ontwerp dus op een cadeau stempelen, maar daarna ook in een planner of op een kaart. Heb je hem even niet nodig? Dan berg je hem gewoon op.

2. Ten tweede kun je met stempels afdrukken maken in verschillende kleuren. Je kunt allerlei kleuren inkt kiezen om jouw stempelontwerp mee af te drukken. Hierbij kun je een of meerdere kleuren gebruiken. Ook kun je ervoor kiezen om de stempel af te drukken in zwarte inkt om hem vervolgens in de kleuren met potloden of stiften.

3. Het laatste item in het rijtje voordelen van stempels is dat het afdrukken snel gaat. Je drukt jouw stempel in de inkt en daarna op papier (of een andere ondergrond uiteraard). Als je bijvoorbeeld een patroon – zoals genoemd bij het eerste voordeel – wilt afdrukken, is dit hierdoor gemakkelijk te realiseren.

Voordelen van stempels

Poll: jouw favoriete stempel

Kortom: stempels zijn perfect voor een DIY-er en/of creatieveling! Onlangs heb ik zes ontwerpen toegevoegd aan het assortiment, maar ik zou graag horen wat jullie nog meer willen zien. Daarom heb ik hieronder een foto van de mogelijkheden geplaatst. Welke stempels zou jij terug willen zien bij Post & Papier? De prijs van ieder ontwerp staat erbij vermeld. Let me know!

POLL: jouw favoriete stempel

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven