nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Mijn wensen voor 2018

En toen was de laatste dag van het jaar weer aangebroken… tijd om het nieuwe jaar bijna in te luiden! Het is prettig om alle doelen van het afgelopen jaar te evalueren en alle wensen voor het komende jaar op te schrijven. De afgelopen weken heb ik de planning voor 2018 al grotendeels uitgestippeld in mijn nieuwe planner, maar het leek me ook leuk om dingen met jullie te delen…

Agenda Watercolor van Dreamkey Design 

Terugblik op 2017

Op mijn verlanglijst van vorig jaar stonden marmeren en gouden papierwaren, stationery items, bakers twine en schrijfwaren. Ik kan met trots zeggen dat alles gelukt is om toe te voegen aan het assortiment. Zelfs nog meer dan ik had durven hopen, zoals Ecoline brush pens en Stabilo Boss markers. Het lijstje met plannen bestond uit vier punten. De snelheid van de website, webwinkel keurmerk & reviews en automatisch spaarsysteem zijn gerealiseerd. Ik heb de website niet vertaald naar Engels, maar ik heb besloten om dit uit te stellen.

Verlanglijst 2018

Net als vorig jaar, heb ik ook weer een lijstje met producten en merken gemaakt die ik graag wil toevoegen aan het assortiment. Door het aan jullie te vertellen, is het een beetje een stok achter de deur. Dus bij deze:

– Allereerst zou ik het merk Paperfuel graag uitbreiden. Momenteel verkoop ik de boeken en de pakketten, maar ik wil ook papierwaren die ik mooi vind gaan verkopen. Het gaat om kaarten en stationery.

– Ten tweede ga ik me concentreren op bullet journal benodigdheden. Er staan al veel online, maar ik wil me hierop concentreren omdat ik hier ook tips, inspiratie en diy’s voor online wil gaan zetten. Een voorbeeld van een product is een blok om te oefenen bijvoorbeeld.

– Een derde is om mijn eigen inpakpapier uit te brengen. Ik verkoop natuurlijk al andere merken, maar dit lijkt me zelf ook heel tof. Oh ja, eventueel komen er ook sets online die relatief goedkoper zijn, ook al heb je natuurlijk ook al voordeelsets.

– Nog een doel voor in 2018 is het uitbreiden van de baby collectie in het assortiment. Ik heb nu enkele kaarten, bakers twine en confetti. Ik wil sowieso nog extra kaarten, vloeipapier, stickers en labels toevoegen. Niet alleen voor jongen en meisje, maar ook tweeling.

– Als laatste wil ik de categorie stempels aan gaan vullen met nieuwe ontwerpen en merken. Ik merk dat het best wel besteld wordt, maar ik heb gewoon nog niet zoveel.

Plannen voor 2018

En als laatste deel ik graag mijn algemene plannen (en voornemens) voor Post & Papier met jullie. Leuke vooruitzichten voor jullie, maar ook gewoon alvast communicatie van wat er aan komt.

– In 2018 wil ik graag een cursus die ik in 2017 al heb gekocht afronden. Het draait hierbij om winst maken. Voor jullie misschien niet zo interessant, maar voor mij wel. Ondanks dat ik nog bijles geef en oppas, is mijn webshop een belangrijke bron van inkomen (en dit wordt het nog meer in 2018).

– Komend jaar wil ik graag aan de slag met twee soorten advertentiesoorten: retargeting en brand rep. De eerste vorm moet ik echt onderzoeken, de tweede vorm horen jullie snel meer over… dus houd P&P in de gaten!

– Verder zou ik graag de nieuwsbrief verbeteren, net als mijn communicatie op social media. Ik zou graag unieke dingen willen delen door middel van deze platvormen en natuurlijk mijn bereid vergroten. Denk aan tips & trucs, maar ook een Facebook groep bijvoorbeeld.

– Als laatste heb ik natuurlijk het plan om meerdere verrassingsboxen uit te brengen. Deze staan allemaal al online, maar het is natuurlijk wel een doel om alle boxen goed te organiseren. Het beviel me afgelopen jaar goed, dus ik hoop nu ook weer! En jullie volgens mij ook.

Naast mijn eigen verlanglijst en plannen, hoor ik heel graag wat jullie vinden! Daarom heb ik weer een enquête opgesteld. Zou jij deze voor mij in willen vullen? Als dank verloot ik een mysterie box. Bedankt!

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven