nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Mijn wensen voor 2023

Waar blijft de tijd? Het besef dat het bijna 2023 is, komt bij mij nog niet helemaal binnen. Misschien wel omdat ik voornamelijk bezig ben geweest met het toewerken naar mijn zwangerschapsverlof. Maar het is toch echt bijna het nieuwe jaar. De maand waarin ons tweede kindje waarschijnlijk komt, is er ineens. Toch neem ik eerst nog even de tijd om terug te blikken op 2022 en mijn wensen voor 2023 zakelijk op te schrijven. Het is toch een soort traditie geworden!

2022: een terugblik

Terugblik op 2022

Daar waar ik in 2021 nog de balans zocht tussen het runnen van mijn bedrijf en het moederschap, had ik deze in 2022 gevonden. Totdat ik in mei onverwachts zwanger bleek te zijn van ons tweede kindje. Hierdoor wordt alles weer even in de war geschopt. Zo moet mijn werkkamer uiteindelijk de gedeelde kinderkamer worden, dus ik verhuis naar de kleinste kamer. Hierdoor moe(s)t ik op gaan ruimen. Toch heeft dit me alleen iets moois gebracht, namelijk het besef dat ik terug naar de basis wil met Post & Papier. Maar daarover straks meer.

Mijn verlanglijstje voor het afgelopen jaar heb ik deels waar kunnen maken. De hobbymaterialen waar ik al enkele jaren over spreek, heb ik nooit toegevoegd. En ze gaan er nu ook niet meer komen. Maar ik kan me hierdoor wel volledig focussen op al die mooie pareltjes van illustratoren. Ik heb de printables van postpapier en inpaksets op de valreep nog toegevoegd, met de druk van mijn zwangerschapsverlof erachter. Net als themasets natuurlijk, hoewel dat anders is dan de voordeelsets en mysterie bags die ik eigenlijk bedoel(de). Een klusje voor na mijn verlof! Het is me de tweede helft van het jaar wel gelukt om alle seizoensgebonden producten op tijd in huis te hebben, plus een beetje extra. Een strategie die ik dus voort ga zetten.

De plannen voor 2022 heb ik voor de helft uitgevoerd. De online evenementen van swaps en workshops heb ik weer gedaan, ze staan zelfs al ingepland voor 2023. De Snailmail & Swap club is intussen verhuisd naar deze website. De inspiratie die ik graag wilde bieden, blijkt nu iets te ver gegrepen. Waarschijnlijk voelde ik al een tijdje aan: ik wil terug naar de basis. Het coaching traject is afgerond. Ik heb hier minder uit gehaald dan ik had gehoopt, maar ik heb er zeker van geleerd. De indeling van de website is sterk verbeterd, nu de teksten nog!

Plannen en wensen voor 2023

Ik noemde het hiervoor al enkele keren: terug naar de basis. Deels ‘gedwongen’ door de komst van ons tweede kindje, maar eigenlijk iets waar ik al langer mee rondliep. Ik ben nog steeds gek op alle soorten papierwaren in de shop. Toch voel ik dat het beter is om Post & Papier te richten op kaarten en briefpapier met een kleine zijstraat voor verpakkingsmaterialen, washi tape en stickers. Creatieve materialen kwamen vooral bij Echo Park en Studio Ins & Outs vandaan, die steeds minder goed gingen lopen. Misschien omdat mijn hart niet meer in de verkoop hiervan lag. En zonder deze merken bleef alleen mijn eigen collectie nog over rondom deze producten, dus…

– Creatieve materialen gaan, zodra alles van Echo Park en Studio Ins & Outs is uitverkocht, uit het assortiment. De producten in deze categorie van Nouk-san blijven (voor een deel) wel verkrijgbaar, maar dan via de website hiervoor. Dit is wat ik het eerste op ga pakken na mijn verlof.

– Omdat ik me ga focussen op echte post, komt er naast een kaarten en inpakabonnement, ook nog een briefpapier abonnement bij zodra ik terug kom van verlof. De snailmail & swap box blijft uiteraard ook gewoon bestaan.

– Ik ben nog steeds druk bezig om de indeling, teksten en gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren. Dit blijft op de planning staan, ook voor 2023.

– De voordeelsets en mysterie bags gaan echt terugkomen. Nu al in de vorm van themasets tijdens mijn verlof, maar daarna ook voor andere producten.

– Ik wil meer unieke merken en originele illustraties toevoegen aan het assortiment. Zowel van kleine ondernemers als van mezelf. Dit is een belangrijk onderdeel van het concept van Post & Papier.

Ik wens je een prachtig uiteinde en een voorspoedig 2023!

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven