nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Post & Papier steekt wensmoeders hart onder de riem met liefdevol kaartje

Moederdag is een prachtig moment om je moeder in het zonnetje te zetten, maar het is niet voor iedereen een feestdag. Voor vrouwen die graag moeder willen worden maar niet of moeilijk zwanger kunnen raken, is het een emotioneel zware dag. Met een kaartje van Post & Papier laat jij merken dat je aan haar denkt.

Zwanger raken is niet vanzelfsprekend. Volgens het CBS duurt het bij één op de vijf vrouwen langer dan een jaar om zwanger te raken, waarna er fertiliteitsonderzoek wordt geadviseerd. Uiteindelijk blijft zo’n drie procent ongewenst kinderloos. Voor deze zogenoemde wensmoeders is Moederdag een moment waarop ze herinnerd worden aan iets wat ze zo graag willen, maar niet hebben. Daarom is het van belang om hen te steunen, in het bijzonder op deze dag.

Meer liefde met een kaartje

Laten weten dat je aan de wensmoeder in jouw omgeving denkt kan natuurlijk met een appje. Met een kaartje van Post & Papier geef je net wat meer liefde en aandacht. Een kaartje sturen zorgt daarbij niet alleen dat je het hart van de wensmoeder verwarmt op het moment van aankomst. Het is een blijvende herinnering omdat ze jouw berichtje fysiek in huis heeft. Dus ook al komt het kaartje niet op Moederdag zelf aan omdat dit op een zondag valt, ze zal er langere tijd steun uit putten.

Emotionele steun

Het bieden van steun aan een wensmoeder is belangrijk. Zo weet zij dat ze er niet alleen voor staat. Het hebben van een kinderwens die onvervuld is, levert namelijk veel verdriet op. Daar weet eigenaresse Anouk alles van omdat zij tot anderhalf jaar terug ook wensmoeder was en een kaartje krijgen haar enorm goed deed. Een wensmoeder ben je tot het moment dat je een kind krijgt, maar de ervaring blijft bij je. Vanuit die gedachte wil Anouk hier graag aandacht voor vragen met enkele kaarten uit haar shop.

Over Post & Papier

Post & Papier heeft allerlei benodigdheden in het assortiment om echte post te sturen. Van kaartjes tot briefpapier om meteen op te sturen en van washi tape tot inpakpapier om zelf post mee te maken. Het volledige aanbod is te bekijken op www.postenpapier.nl. De missie van eigenaresse Anouk is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen, want dat is zoveel leuker.

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven