nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Mijn wensen voor 2024

En toen was er weer bijna een jaar voorbij… dit keer eentje die ik begon met verlof omdat ik begin februari beviel van onze jongste dochter. Gek om het jaar waarin zij geboren is uit te gaan, want voordat ik het weet is ze alweer 1. In ieder geval, net zoals iets jaar blik ik graag terug op het afgelopen jaar van Post & Papier en ook wat het komende jaar te bieden heeft. Dit is een terugblik op 2023 en dit zijn mijn wensen voor 2024!

Terugblik op 2023

Zoals gezegd begon ik dit jaar met verlof. Net voor de verjaardag van onze oudste dochter in april ging ik weer aan het werk. Hoewel ik wel bestellingen verzond wanneer ik dit kon, sloeg ik praktisch het hele eerste kwartaal van dit jaar over zakelijk gezien. Dat was ook te merken in het aantal bestellingen. Mijn vaste klanten zijn altijd gebleven, maar als je een langere periode dicht bent, heeft dit effect op je bedrijf. Zeker als dit voor de tweede keer in twee jaar tijd is.

Door de komst van onze jongste moest ik echter keuzes maken. Keuzes waar ik nog steeds 100% achter sta en waarin ik inmiddels nog meer beslissingen heb genomen, zoals het laten gaan van de categorie ‘inpakken‘ (alles is nog steeds verkrijgbaar met korting zolang de voorraad strekt!). De creatieve materialen zijn – met uitzondering van washi tape en stickers – al een tijdje niet meer verkrijgbaar. Ik focus me nu echt op postpapier, kaarten, washi tape en stickers. De basis van Post & Papier. Ook introduceerde ik het briefpapierabonnement.

Vorig jaar verhuisde ik de Snailmail & Swap club naar deze website. Intussen is hij sinds enkele weken terug op Facebook: op social media is het gewoon zichtbaarder en daardoor actiever. Uiteindelijk gaat het erom post te kunnen versturen, dus vandaar deze keuze.

Het is gelukt om unieke merken en originele ontwerpen toe te blijven voegen aan de shop. Net als het grotendeels op tijd inkopen voor de seizoenen. Erg fijn! Helaas kon ik niet alles inkopen wat ik wilde vanwege te weinig budget. De mysterie bags zijn ook recentelijk terug gekeerd.

Ook heeft zich überhaupt een wijziging achter de schermen plaatsgevonden. De webshop is overgestapt op een ander thema. Hier merk je als klant niet super veel van, behalve in de weergave van producten. Het is enorm verbeterd, waardoor onder andere gemakkelijk te zien is wat er uitverkocht is. En ik nam het besluit om niet meer met Post & Papier naar beurzen te gaan. Als ik er ben, sta ik er nu als Nouk-san.

Plannen en wensen voor 2024

Wat ik voor 2023 wenste, wens ik eigenlijk nog steeds: terug naar de basis. Dit deed ik natuurlijk al qua assortiment de afgelopen 1,5 jaar. Nu voer ik dit echter binnenkort nóg meer door. Ik wil namelijk terug naar mijn hobby. Ik ben Post & Papier gestart vanuit passie voor post. En hoewel ik jullie bestellingen nog steeds met liefde verzend, kosten alle werkzaamheden rondom het runnen van een webshop enorm veel tijd en energie. Tijd en energie die ik niet heb, zeker omdat ik gewoon weer lekker bezig wil met papier. En dat niet alleen: helaas staan er geen inkomsten tegenover die dit goed maken.

2024 wordt het tiende jaar voor Post & Papier, maar ook meteen de laatste. Daar waar ik afgelopen jaar tijdens het eerste kwartaal eruit lag, stop ik komend jaar na het eerste kwartaal met de huidige vorm van Post & Papier. Ik zeg expres huidige vorm, want de naam, de website en de sociale media houden niet op met bestaan. Ik ga mijn eigen postavonturen delen én mijn favoriete producten rondom post met jullie blijven delen. Kijk daarom in 2024 uit naar:

– De laatste inkopen voor de webwinkel, zoals de voorjaarscollectie. Er staan al minimaal 3 op de planning!

– De uitverkoop van alle producten die ik nog heb liggen richting het jubileum van Post & Papier op 18 maart. Echter geldt wel: op = op. Als je nu nog iets ziet wat je graag wilt hebben, raad ik je aan dit alvast in te slaan. Ik kan niet garanderen dat bepaalde ontwerpen nog terugkomen.

– De voortzetting van de Snailmail & Swap box zodat ik toch nog pakjes met thema post mag versturen én mijn favoriete ontwerpen in de spotlight kan zetten. De kaarten- en briefpapierabonnementen blijven om deze reden waarschijnlijk ook bestaan. Heb ik een keer te veel (ehm, bestaat zoiets)? Dan shop je ook nog leuke mysterie bags, net zoals nu.

– De website die wordt vernieuwd. Ik wil er een zogenoemde ‘one pager’ van maken met een mini shop voor praktisch post producten zoals de postzegelcode stickers en blanco ansichtkaarten, de mogelijkheid om je te abonneren, mijn laatste postavonturen en natuurlijk het uitlichten van mijn favoriete merken. Ik hoop je zo te mogen blijven inspireren.

– En handig om te weten: mijn eigen stationery collectie blijft gewoon bestaan en zal ook na de stop van de webwinkel verkrijgbaar zijn op mijn eigen website Nouk-san.

Maar dat is nog niet zover. Voor nu kun je nog 3 maanden shoppen bij Post & Papier. Ik pak de bestellingen nog steeds met liefde voor je in! Ik wens je een prachtig uiteinde en tot in 2024.

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven