nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Top 6 kerstkaarten van 2023

Nog maar 3 weken tot kerst. Tijd om je kerstkaarten te kopen, schrijven en versturen. Vind je het lastig om te bepalen welke je dit jaar in huis haalt? Ik heb mijn persoonlijk 6 favorieten voor je op een rijtje gezet!

Mijn 6 favoriete kerstkaarten

  1. Allereerst een heel lief ontwerp uit de nieuwe collectie kerstcollectie van Kaartstudio. Wat een schatje! Hij schreeuwt niet meteen kerst, maar is zeker winters en dat past er ook perfect bij. Inclusief prachtige zachte kleuren.
  2. Muchable weet me altijd te verrassen met haar kerstkaarten. Er zit vaak wel iets bij wat niet per se typisch kerst is, maar toch wel enorm passend. Dit keer is dat voor mij de grammofoon. Mét een kerstliedje dat wordt afgespeeld. Dat klinkt toch als muziek in de oren?
  3. Uiteraard kan ik geen top 6 maken zonder één van mijn eigen ontwerpen in de spotlight te zetten. Dit kerstkaartje maakte ik voor Nouk-san en ik vind hem nog steeds erg goed gelukt. Perfect voor de kattenliefhebber! Inclusief kraft envelop.
  4. Als je ‘besjes en takjes’ hoort, waar denk jij dan aan? Ik vind het in ieder geval goed passen bij de winter. En laat dat nou net het seizoen zijn waar kerst in valt. Het is een perfecte combinatie die je terug vindt op deze kerstkaart.
  5. Hoewel vosjes voor mij meer bij de herfst horen qua gevoel, vind ik deze toch echt wel gepast als kerstkaart. Heerlijk in een winters bos met sneeuw. En nog een wijze uil erbij ook! Prachtig geschilderd door Liefs Karlijn. Met wat extra ruimte om te schrijven, want het is een gevouwen kaart.
  6. En als laatste, maar zeker niet omdat hij het minst mooi is, een ontwerp van Mila Made. Dit merk is gestopt met het verkopen van haar ontwerpen, maar ik heb nog enkele liggen. Vind ik stiekem niet zo erg, want ze zijn enorm leuk. Dit schattige hertje stuur jij toch met liefde op? Inclusief envelop én sluitzegel.

Wat is jouw favoriete kerstkaart ontwerp dit jaar?

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven