nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Ontdek Noorwegen met Kaartstudio

In 2023 begon Willianne van Kaartstudio aan haar wereldreis. Ze nam en neemt je nog steeds iedere twee maanden mee naar een ander land. Eerder liet ik Portugal al uitgebreid zien, nu is Noorwegen aan de beurt. Eigenlijk met het oog op de winter, maar ik ben pas net weer gestart met bloggen stationery. Ga je mee op reis?

Rondreis door Noorwegen

Bij het openen van de stationery box is het meteen duidelijk dat we dit keer kennis maken met een kouder klimaat. Dit begint al met de prachtige husky’s die meteen zichbaar zijn. Op het paper book, maar ook op de brievenbusdoos. Daar staan ze op een typisch Noorse achtergrond. Op de kaarten heeft Willianne echter gekozen voor een rode kleur. Twee kleuren die hier mooi bij passen, zijn oranje en roze. Waar twee meisjes op staan, eentje in het gezelschap van dieren. Verder laat ze je kennis maken met het prachtige landschap van Noorwegen, net als het noorderlicht. Op de andere producten zie je nog meer van Noorwegen terug, namelijk de huizen en de nationale vogel de waterspreeuw.

Stationery

Kaartstudio staat erom bekend om iedere collectie ansichtkaart, minikaartjes en een stickervel uit te brengen. Dat is dit keer ook het geval. Let wel: slechts drie van de vijf minikaartjes zijn los verkrijgbaar in de shop. Voorheen zat er ook altijd een inpakvel bij, maar door financiële redenen zal dat nu niet meer voor iedere collectie lukken. Uniek voor deze box is de stempel van de waterspreeuw, de boekenlegger en het paper book met patroonpapier en enveloppen. Een prachtige geheel. Perfect voor de post. Zowel om direct te sturen als om creatief mee aan de slag te gaan.

Wil jij deze stationery box ook graag? Bestel hem bij Kaartstudio. Sommige producten zijn ook los verkrijgbaar.

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven