nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Reis met Kaartstudio naar Portugal in de herfst

Het is denk ik inmiddels 4 of misschien zelfs wel 5 jaar terug dat ik verliefd werd op de illustraties van Willianne, het gezicht achter Kaartstudio. Nog steeds weet ze me iedere keer te verbazen met haar talent voor detail. Terwijl ze intussen ook een totaal plaatje neer zet. Zo ook met haar nieuwste collectie Portugal. Liefde op het eerste gezicht! Nu is de herfst sowieso mijn favoriete seizoen als het gaat om illustratie en stationery, maar dit is echt weer een pareltje.

Portugal collectie

Zoals je kunt zien op de foto, is de Portugal collectie geheel in herfst stijl. Het weer is gerepresenteerd in het meisje met de paraplu. De knusheid van het seizoen komt naar voren in de prachtige illustratie van de vrouw met een boek in het venster. De overige taferelen zijn meer gericht op Portugal als land: de tram in Lissabon, en meisje dat druiven stampt en een sinaasappelboom. Met Azulejo patronen als extra decoratie. In warme kleuren die goed bij het najaar passen maakt deze collectie misschien wel mijn topfavoriet van Kaartstudio.

Stationery producten

Deze collectie van Kaartstudio zou niet op dit blog terecht zijn gekomen als het geen stationery was. Wat voor producten zijn er verkrijgbaar? Willianne heeft een standaard assortiment van vijf kaarten, drie minikaartjes, een stickervel en een vel inpakpapier voor iedere collectie. Dit geldt ook voor Portugal. Daarnaast zitten er extra producten bij die voor iedere collectie uniek zijn. In dit geval een schrijfblok en bijpassende enveloppen. Kortom: een perfecte combinatie voor al jouw echte post.

Ben jij net zo verliefd op deze stationery collectie als ik? Shop de Portugal producten nu bij Kaartstudio.

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Foto van Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven