nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Terug de tijd in met Vintage Letters collectie

Ga mee terug in de tijd. Naar een tijdperk waar van technologie nog geen sprake was. Er nog in papieren boeken werd gelezen. Er werd geschreven met een veer en inkt. Er werd getypt op een typemachine. De nieuwe Vintage Letters collectie van Nouk-san staat helemaal in dit teken.

Overzicht van Vintage Letters collectie

Terug in de tijd

Dat ik een liefhebber van stationery, dat wist je waarschijnlijk al wel. Maar ik heb ook een vintage hart. Alles wat met lezen en schrijven en in het verlengde zelfs school heeft te maken, vind ik geweldig. Zeker als het om items uit verleden gaat. Deze voorliefde besloot ik om te zetten in een collectie met warme kleuren die perfect aansluiten bij het thema. Omdat Vintage Letters in het teken van lezen en schrijven in het verleden staat, heb ik Vivian van Leeuwen gevraagd voor bijpassende poëzie die zowel op de achtergrond als op het papier staat weergegeven.

Postkaartenset met illustraties van een typemachine, boekenstapel met kaarslicht, open boek met veer en perkament met inkt van het merk Nouk-san

Vintage letters collectie

Het idee voor de Vintage Letters collectie is gestart met losse illustraties. Een typemachine, een stapel met boeken, een kaars, een rol opgevouwen perkament, een inktpotje, een veer en een open boek. Deze heb ik deel samengevoegd op de postkaarten die ik heb laten drukken. Zonder kaarten is voor mij namelijk geen collectie compleet. Vervolgens ben ik gaan denken wat er qua producten goed aansloot bij het thema. Zo kwam ik uit op boekenleggers, waxzegels en uiteraard ook briefpapier en etiketten. Om de serie compleet te maken, heb ik ook een stickervel, drie stempels, washi tape en een langwerpig notitieblok laten maken. Alles is uiteraard afzonderlijk van elkaar te gebruiken, maar is ook zeker een prachtige aanvulling op elkaar. Ideaal voor iedere vintage liefhebber! Maar ook perfect als je van lezen en/of schrijven houdt.

Postpapier Vintage Letters met illustraties van boeken, perkament, veer en inktpotje van het merk Nouk-san

Ben jij net zo verliefd op deze producten als ik? De Vintage Letters collectie is verkrijgbaar bij Nouk-san.

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven