POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van How to & DIY

Handlettering handleiding: stap voor stap

Handlettering: het is al tijden enorm populair! Hoe dit komt? Ik heb geen idee, maar ik vind het zelf in ieder geval ook erg leuk om te doen. Alle materialen voor handlettering zijn ruimschoots verkrijgbaar in het assortiment, inclusief boeken met instructies, voorbeelden en handleidingen. Toch wilde ik graag nog een (simpel) voorbeeld maken op het blog. Een mini handlettering handleiding met uitleg hoe ik meestal te werk ga!

Handlettering handleiding resultaat

Lees meer »

Achtergrond maken met Ecoline brush pens

Ecoline is een van mijn favoriete producten op dit moment. Je kunt de inkt namelijk gebruiken bij veel verschillende leuke technieken. Het leek mij daarom leuk om één van die technieken te laten zien in een DIY blog, namelijk achtergrond maken met Ecoline brush pens en eventueel een stencil als je dit wilt! Doe je mee?

Achtergrond maken met Ecoline brush pens: resultaat

Lees meer »

Blenden van Ecoline brush pens

Sinds ruim een half jaar verkoop ik Ecoline brush pens. Een tijdje geleden kwamen de nieuwe kleuren uit. Ze vliegen figuurlijk de toonbank over! Toegegeven: de kleuren zijn ook erg mooi en de brush pens werken erg prettig. Verschillende klanten hebben me gevraagd om tips en trucs te delen hiervoor. Ik ben geen expert, maar ik kan wel uitleggen hoe ik zelf iets doe. Daarom wil ik graag aandacht schenken aan Ecoline brush pens blenden in dit blog! Ik kan zelf nog veel leren, maar dit weet ik wel.

Ecoline brush pens blenden

Lees meer »

DIY papieren zakjes vouwen

Zakjes zijn niet alleen mooi, maar ook erg handig! Er zijn veel ontwerpen kant-en-klaar verkrijgbaar. Eventueel kun je ook met een zakjesmal of sommige printables aan de slag als je zou willen. Omdat er veel op ‘zakjes vouwen’ wordt gezocht, heb ik een DIY van gemaakt zodat je zowel platte zakjes als bodemzakjes zélf kunt maken! Als je graag wilt leren papieren zakjes vouwen, volg dan de instructies in dit blog.

DIY papieren zakjes vouwen

Lees meer »

Dag 24 | DIY slinger van masking tape

En toen was het nog maar één dag tot kerstmis! Als je zin en tijd hebt, is het – net als gister – leuk om je woning nog wat extra te decoreren. Dit keer niet met een printable, maar met een DIY. Twee jaar geleden liet ik zien hoe je een minislinger met tape maakt, maar dit jaar denk ik iets groter. We gaan namelijk aan de slag met een slinger van masking tape! Niet alleen mooi voor de kerstdagen, maar ook voor oud en nieuw).

DIY slinger van masking tape

Lees meer »

Dag 08 | DIY kerstkaarten

De tweede week van de adventskalender gaat nu van start! Omdat kerstmis steeds dichterbij komt, heb ik deze keer een leuke DIY voor je. Maak jouw eigen kerstkaarten! Zoals je gister hebt gelezen bij de tips, is het handig om hiermee op tijd mee te beginnen en te versturen. Ik heb enkele ideeën voor DIY kerstkaarten op een rijtje gezet!

DIY kerstkaarten

Lees meer »

DIY veertje van masking tape

Nog maar anderhalf week tot pakjesavond! Vorig jaar gaf ik allerlei tips om jouw cadeaus feestelijk in te pakken. Dit jaar heb ik niet alleen ieder product in het assortiment, maar ook nog een extra decoratietip voor op jouw cadeaus! Wat dacht je van een DIY veertje van masking tape? Net alsof piet z’n eigen veertje van zijn muts erbij geeft.

DIY veertje van masking tape

Lees meer »

DIY herfst lampion van papieren zak

11 november is de dag dat mijn lichtje, dat mijn lichtje branden mag! Komende zaterdag is het alweer Sint Maarten. Tijd om met kinderen de straat op te gaan en snoep op te halen langs de deuren. Enkele jaren geleden heb ik een printable voor een sterrenlampion ontworpen. Dit jaar laat ik zien hoe je zelf een lampion kunt maken van een papieren zak: een DIY herfst lampion!

DIY herfst lampion met papieren zak

Lees meer »

5 leuke DIY ideeën met confetti

Add a little confetti to each day! Confetti geeft misschien een rotzooi, maar het is wel feestelijk om te gebruiken. Het is tevens een papierproduct dat al sinds de opening van Post & Papier verkrijgbaar is. Intussen zijn er allerlei varianten bijgekomen. Maar… wat kun je nu eigenlijk met confetti? Om je wat inspireren, ben ik op zoek gegaan naar leuke DIY ideeën met confetti. Ik heb vijf ideeën voor jou op een rijtje gezet!

DIY ideeën met confetti

Lees meer »

Maak jouw eigen DIY pocketletter zomer!

Sinds kort verkoop ik plastic hoezen met 9 vakjes in mijn webshop. Niet voor kaarten om te sparen, maar ook een pocketletter te maken. Om er zelf één te maken, staat al een tijdje op mijn to do-lijst. Aangezien ik een voorbeeld wilde maken voor klanten, heb ik deze gelegenheid gepakt om aan de slag te gaan! Kijk mee hoe ik mijn eerste DIY pocketletter heb gemaakt…

DIY pocketletter zomer

Lees meer »

Paasdecoratie met krijtstift: raamtekening!

Sinds gister zijn er krijtstiften verkrijgbaar bij Post & Papier! Origineel heb ik ze ingekocht om te gebruiken bij handlettering, maar zoals in de productbeschrijving al staat: je kunt er ook een raamtekening mee maken. Daarom heb ik – in tegenstelling tot vorig jaar met de paasei mal – dit keer een “out of the box” DIY voor jullie: een raamtekening als paasdecoratie met krijtstift. het heeft niks te maken met post en/of papier, maar het is wel erg leuk om te doen!

Raamtekening als paasdecoratie

Lees meer »

Schoonmaken van stempels: hoe en wat?

Sinds begin december zijn er een aantal stempels verkrijgbaar bij Post & Papier. Ik verkoop enkele persoonlijke favorieten qua ontwerpen. Van een aantal heb ik zelf ook varianten! Ik wil het assortiment nog iets meer uitbreiden met meer stempels van Dreamkey, maar ook alfabet boxen. Wat echter belangrijk is bij stempels, is dat je ze goed onderhoudt. Daarom gaan we stempels schoonmaken in deze blogpost!

Stempels schoonmaken

Lees meer »

Maak jouw eigen gepersonaliseerde agenda!

Hoewel het komend weekend eerste kerstmis is, staat het nieuwe jaar ook al voor de deur! Heb jij al een agenda of kalender voor 2017? Er bestaan natuurlijk veel soorten planners die meteen in gebruik kunt nemen. Maar kun jij nu niet één vinden die helemaal bij jou past? Maak hem dan zelf! Ik heb zelf altijd veel moeite gehad om een goede te vinden. Hoewel het me dit jaar per toeval is gelukt, wilde ik eigenlijk mijn eigen DIY agenda gebruiken. Ik was er al mee gestart, dus vandaar deze tip met tutorial!

DIY agenda

Lees meer »

DIY masking tape waxinelichthouders

Met de feestdagen is een mooi lichtje altijd leuk! Vorig jaar schreef ik over het versieren van waxinelichthouders met decoupage (oftewel servetten in mijn geval). Sinds dit jaar verkoop ik dit creatieve product niet meer, maar ik verkoop wel al een hele tijd masking tape. En masking tape is enorm veelzijdig! Zo kun je er ook hele mooie DIY masking tape waxinelichthouders mee maken. In dit blog geef ik enkele voorbeelden.

DIY masking tape waxinelichthouders

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten!
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht