POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van How to & DIY

Schoonmaken van stempels: hoe en wat?

In How to & DIY op 28 maart 2017 met 0 reacties

Sinds begin december zijn er een aantal stempels verkrijgbaar bij Post & Papier. Ik verkoop enkele persoonlijke favorieten qua ontwerpen. Van een aantal heb ik zelf ook varianten! Ik wil het assortiment nog iets meer uitbreiden met meer stempels van Dreamkey, maar ook alfabet boxen. Wat echter belangrijk is bij stempels, is dat je ze goed onderhoudt. Daarom gaan we stempels schoonmaken in deze blogpost!

Stempels schoonmaken

Lees meer »

Decoreer jouw eigen (blanco) notitieboek!

In How to & DIY op 28 februari 2017 met 0 reacties

Vorige week zondag bij CreaWeekend stond het decoreren van notitieboeken op het programma als workshop. Leuk om het DIY pakket notitieboek mee te promoten! Terwijl ik zelf een voorbeeld maakte, heb ik foto’s gemaakt voor een tutorial op mijn blog. Een DIY notitieboek decoreren doe je zo!

DIY notitieboek decoreren

Lees meer »

5 leuke DIY ideeën met inpakpapier

In How to & DIY op 24 januari 2017 met 0 reacties

Inpakpapier is natuurlijk bij uitstek geschikt om al jouw cadeaus mee te verpakken! Ik heb eerder al laten zien hoe jij jouw cadeaus feestelijk inpakt, maar je kunt papier natuurlijk voor allerlei doeleinden gebruiken. Het is maar net wat je er zelf mee wilt doen! Om je wat inspireren, ben ik op zoek gegaan naar leuke DIY ideeën met inpakpapier. Ik heb … ideeën voor jou op een rijtje gezet!

DIY ideeën met inpakpapier

Lees meer »

Maak jouw eigen gepersonaliseerde agenda!

In How to & DIY op 20 december 2016 met 0 reacties

Hoewel het komend weekend eerste kerstmis is, staat het nieuwe jaar ook al voor de deur! Heb jij al een agenda of kalender voor 2017? Er bestaan natuurlijk veel soorten planners die meteen in gebruik kunt nemen. Maar kun jij nu niet één vinden die helemaal bij jou past? Maak hem dan zelf! Ik heb zelf altijd veel moeite gehad om een goede te vinden. Hoewel het me dit jaar per toeval is gelukt, wilde ik eigenlijk mijn eigen DIY agenda gebruiken. Ik was er al mee gestart, dus vandaar deze tip met tutorial!

DIY agenda

Lees meer »

DIY masking tape waxinelichthouders

In How to & DIY op 13 december 2016 met 0 reacties

Met de feestdagen is een mooi lichtje altijd leuk! Vorig jaar schreef ik over het versieren van waxinelichthouders met decoupage (oftewel servetten in mijn geval). Sinds dit jaar verkoop ik dit creatieve product niet meer, maar ik verkoop wel al een hele tijd masking tape. En masking tape is enorm veelzijdig! Zo kun je er ook hele mooie DIY masking tape waxinelichthouders mee maken. In dit blog geef ik enkele voorbeelden.

DIY masking tape waxinelichthouders

Lees meer »

Cadeaus feestelijk inpakken: zo doe je dat!

In How to & DIY op 23 november 2016 met 0 reacties

De feestdagen zijn weer in zicht! Sinterklaas is al anderhalf week in het land en we beginnen bijna met het aftellen naar kerstmis op 1 december. Heb jij je al ingeschreven voor de digitale P&P adventskalender 2016? Het is tijd om cadeaus in te slaan! Daarna is het tijd om alles in te pakken. Gewoon een papiertje eromheen is leuk, maar het aankleden is natuurlijk veel leuker. Cadeaus feestelijk inpakken: zo doe je dat!

Cadeaus feestelijk inpakken

Lees meer »

Knutselen voor Halloween met papier

In How to & DIY op 26 oktober 2016 met 0 reacties

Komende maandag is het Halloween! In Nederland is dit natuurlijk niet zo’n spektakel als in Amerika, want wij hebben in november onze eigen vorm van ‘trick or treat’. Toch is het wel leuk om met dit thema aan de slag te gaan, bijvoorbeeld door een zakje te vouwen. Dit keer heb ik papier ontworpen om mee te knutselen voor Halloween! Wat ga jij met de printable maken? Enkele ideeën op een rijtje.

Printable Papier Halloween

Lees meer »

Dit maak jij met jouw houten mal! (+ instructies)

In How to & DIY Inspiratie op 7 september 2016 met 0 reacties

Maak je eigen enveloppen, zakjes, labels en etiketten gemakkelijk met een houten mal! Het principe is heel gemakkelijk: overtrekken, knippen, vouwen en plakken. Hierna kun je alle creaties van papier aan de slag voor jouw doeleinde. Ik kan me echter voorstellen dat wat extra instructie en inspirerende voorbeelden altijd van pas komen! Per mal heb ik daarom enkele ideeën op papier gezet én een video instructie gemaakt.

Dit maak je met jouw houten mal! (+ instructie)

Lees meer »

DIY ideeën met masking tape

In How to & DIY op 29 juni 2016 met 0 reacties

Masking tape is niet alleen mooi, het is ook handig! Er zijn gewoon oneindig veel mogelijkheden mee te verzinnen, vind jij ook niet? Als je niks weet, kun je altijd even op Pinterest zoeken. Ik besloot enkele projecten te fotograferen ter inspiratie!

DIY ideeën masking tape

Lees meer »

DIY zwarte zakjes met decoratie

In How to & DIY op 19 mei 2016 met 0 reacties

Cadeaus en bestellingen verpakken is enorm leuk om te doen. Om vervolgens de verpakking te versieren, is nóg leuker. Hiervoor zijn natuurlijk allerlei mogelijkheden, waarvan ik in de toekomst meer inspiratie zal delen. Eén van de mogelijkheden is het beschrijven en decoreren van papieren zakjes: een DIY met zwarte zakjes!

DIY zwarte zakjes met decoratie

Lees meer »

DIY memory jar (+ eerste video!)

In How to & DIY op 21 april 2016 met 0 reacties

Sinds kort heeft Post & Papier een YouTube kanaal! Dit kanaal is vooral bedoeld productfoto’s, maar eens in de zoveel tijd wil ik ook graag videos maken voor op het blog. Ter ere van de eerste video besloot ik een DIY op te nemen waarin ik laat zien waarmee en hoe je een memory jar kunt maken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. Vergeet je niet de abonneren op mijn kanaal zodat je op de hoogte blijft van nieuwe video’s. 

Complimenten per post

In How to & DIY op 26 februari 2016 met 0 reacties

Het is altijd leuk om een compliment te krijgen, toch? En ze geven is een kleine moeite. Op 1 maart is het nationale complimentendag, dus is het tijd om eens extra veel complimenten uit te delen. Dit kun je mondeling doen, maar op papier is het misschien nog veel leuker: dan staat het zwart op wit. Stuur jouw complimenten per post!

Complimenten per post 2

Lees meer »

DIY adventskalender

In How to & DIY Inspiratie op 16 november 2015 met 0 reacties

We zijn over de helft van november… en hoewel Sinterklaas  nog in het land komt, is het over ruim twee weken ook tijd om officieel af te tellen tot kerstmis. Natuurlijk zijn er veel mensen al een tijdje aan het aftellen, maar ik vind het met de adventskalender toch het leukst. Nóg leuker is dat je deze heel gemakkelijk ook zelf kunt maken! Gewoon, met papier.

DIY adventkalender

Lees meer »

DIY Halloween zakjes vouwen

In Freebies How to & DIY op 25 oktober 2014 met 0 reacties

Over een week is het alweer tijd voor… Halloween! In Nederland wordt dit niet echt gevierd, maar er zijn wel mensen die deze griezeldag erg waarderen. Ik vind het voornamelijk leuk om met dit thema te knutselen! Daarom ging ik op Pinterest zoeken naar enkele leuke ideeën, waarbij ik allerlei zakjes tegenkwam. Dit bracht mij op het idee om een zakje te ontwerpen op printable. Instructies voor om Halloween zakjes te vouwen staan op het blad weergegeven. Heb je toch een stappenplan met beeld nodig? Lees snel verder!

Printable Halloween zakje

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Services van P&P

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 20 reviews.