nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

DIY Valentijn scrapbookpagina

Het is je vast niet ontgaan: het is bijna Valentijnsdag! En als creabea vind ik natuurlijk niets leuker dan mijn dierbaren op Valentijnsdag verrassen met een zelfgemaakt cadeau. Dit jaar wilde ik graag iets speciaals maken voor mijn oma, omdat niemand het meer heeft verdiend dan zij. Daarom maakte ik een scrapbookpagina met een foto van mijn oma om die aan haar cadeau te geven. Ik laat je stap voor stap zien hoe ik deze DIY Valentijn scrapbookpagina heb gemaakt.

Benodigdheden

DIY Valentijn scrapbookpagina

Stap 1

Voor deze scrapbookpagina voor Valentijnsdag nam ik een vel wit cardstock als basis. Ik heb hier een vierkant van 20 x 20 centimeter uitgesneden. Dat leek me wel een handig formaat om cadeau te geven! Vervolgens heb ik verschillende labels, zowel de Labels Valentijn als de labels manilla, bij elkaar gezocht en heb ik die op een speelse manier langs de randen van het vel cardstock geplakt. Ik heb daarna van alle labels een stuk afgesneden, zodat ze niet zouden uitsteken aan de buitenranden. Daarna heb ik een van de hartstickers en een luiaardsticker op de labels geplakt als versiering.

Stap 2

Daarna heb ik rechts onderin een compositie gevormd met roze en rood vloeipapier. Ik heb twee lagen roze en één laag rood vloeipapier gebruikt. Tussen de laagjes vloeipapier heb ik twee labels en een etiket met een luiaard verwerkt. Daarna heb ik de foto van mijn oma op het vloeipapier geplakt.

Stap 3

Ten slotte heb ik de scrapbookpagina verder versierd met onder andere masking tape en een aantal chipboard figuurtjes. Zo heb je een leuk en persoonlijk cadeau om een dierbare mee te verrassen! Ik ben in ieder geval erg benieuwd wat mijn grootmoeder van deze scrapbookpagina zal vinden.

Voor de leukste materialen in Valentijnsthema (en natuurlijk ook voor ander mooi knutselmateriaal) kun je goed slagen bij Post & Papier. En een leuk extraatje: met de code ‘vakervrolijk’ krijg je 10% korting op iedere bestelling die je plaatst. Ik wens je alvast een mooie Valentijnsdag toe!

Geschreven door Romy van @vakervrolijk

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Foto van Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

1 gedachte over “DIY Valentijn scrapbookpagina”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven