nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Snailmail maken met enveloppen

Je kunt op allerlei verschillende manier een snailmail maken. Eén van de manieren die ik de laatste tijd erg leuk vind om te gebruiken, is om met enveloppen aan de slag te gaan. Snailmail maken met enveloppen is namelijk erg leuk, maar ook eenvoudig én stevig! Toen ik enkele verjaardag snailmails wilde maken, besloot ik dan ook voor deze vorm te gaan.

Benodigdheden

  • Twee enveloppen
  • Stickers, stempels, die cuts, masking tape en eventuele andere decoratie
  • Goodies voor in snailmail naar eigen keuze

Snailmail maken met enveloppen

Voor de basis gebruikte ik twee enveloppen. Het flapje van de ene envelop plakte ik aan de binnenkant van de andere envelop. Hierdoor heb je meteen een heel erg leuk boekje. Deze kan je vervolgens versieren. Ik gebruikte op de voorkant een kaart op A6 formaat. Super handig is dat het kaartje perfect op de envelop past, je krijgt een randje die niet te groot of te klein is.

De binnenkant versierde ik met een paar leuke papiertjes. Ook voegde ik er enkele die cuts aan toe. Om het een echt klein cadeautje te maken voegde ik er ook nog enkele cadeautjes aan toe. Bijvoorbeeld een ballon, confetti en een mini kaartje. Doordat je twee grote vakken hebt van de enveloppe zijn deze cadeautjes erg makkelijk in je snailmail te verwerken.

Zo zie je maar dat een snailmail maken met enveloppen echt niet heel ingewikkeld hoeft te zijn. Wanneer je wilt kun je op deze manier ook meerdere enveloppen gebruiken om een dikker boekje te maken. Deze voeg je op dezelfde manier toe. Ook leuk als mini album bijvoorbeeld! Bestel jouw materialen voor zo’n snailmail bij Post & Papier en gebruik de code ‘acrealife’ voor 10% korting.

Geschreven door @acrealife

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

3 gedachten over “Snailmail maken met enveloppen”

  1. Berthy van klompenburg

    Hoihoi leuk zo de snailmail en dan borrelen er meteen allerlei ideeën in me op… heb je toevallig geen uitleg op YouTube van deze handige tips enzo?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven