nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

8 leuke items voor een swap

Heb jij de vijf manieren om leuke post te versturen gelezen? Daarin kon je onder andere lezen over het versturen (en ontvangen) van een swap. Momenteel lopen er twee verschillende projecten die hiermee te maken hebben: Instaswap en Echte Post Is Cool. Ik heb me voor beiden ingeschreven. Dit leek me daarom een goed moment om aandacht te besteden aan 8 leuke items voor een swap!

Leuke items voor een swap

8 leuke items voor een swap

1. De ansichtkaarten met letters zijn altijd leuk voor een poststuk! Doe de eerste letter in alfabetkaarten van jouw swapmaatje (of eventueel de gehele naam) erbij. Leuk om bij een swap te doen als kaartje, maar ook gewoon als goodie.

2. Masking tape is altijd handig voor het verpakken van cadeautjes en poststukken, vind je ook niet? Ik in ieder geval wel. En het mag natuurlijk wel een beetje vrolijk zijn, dus daarom vind ik mint met gouden stipjes erg leuk!

3. Meestal zijn het meiden (en vrouwen) die mee doen aan een swap, denk ik. Dus roze tape in combinatie met goud is dan toch ideaal? Lief, maar ook erg chique.

4. Schrijfkaartjes zijn altijd een goed idee voor cadeaus, om er bijvoorbeeld een beschrijving op te zetten van wat er in elk pakje zit. Met schrijfkaart patroon kun je ook nog aan de slag met decoreren!

5. Op zoek naar ronde stickers om zelf mee aan de slag te gaan? Persoonlijk ben ik fan van een kraft achtergrond om zelf nog op te tekenen bijvoorbeeld.

6. Ook stickers met een ontwerp zijn natuurlijk nooit verkeerd om te gebruiken bij de post! Stickervel Patroon bevat meerdere gezellige patroontjes om jouw cadeaus mee op te vrolijken.

Leuke items voor een swap

7. Om jouw goodies te verpakken, kun je bijvoorbeeld zakjes gebruiken. Je doet er wat in en daarna doe je hem dicht (met masking tape en stickers) zodat je een cadeautje hebt!

8. Zakjes zijn niet alleen leuk om dingen mee te verpakken, maar ook gewoon leuk om mee te sturen! Zijn deze handgemaakte zakjes dan geen goed idee?

Wil jij ook meedoen aan een swap? Word lid van de Snailmail & Swap club!

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven