nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Maak embellishments met vloeipapier!

Vloeipapier is niet alleen leuk om cadeaus mee te verpakken, maar ook om embellishments mee te maken! Leuk om op cadeaus te plakken, maar ook op een snailmail of als goodie bij de echte post. Het leuke is: zo mogelijk is het niet om ze te maken. In dit blog laat ik zien hoe je embellishments met vloeipapier kunt maken!

Embellishments met vloeipapier

Benodigdheden

Embellishments met vloeipapier benodigdheden

Embellishments met vloeipapier

Stap 1. Knip of snijd meerdere rondjes uit het vloeipapier. Ik gebruik hiervoor zelf een ronde pons. Als je dit ook wilt doen, zorg er dan voor dat je een A4 papier ertussen legt voor stevigheid. Je kunt uiteraard ook gewoon een schaar gebruiken.

Embellishments met vloeipapier stap 1

Stap 2. Plak alle rondjes van vloeipapier boven op elkaar. Hoe meer je op elkaar plakt, hoe meer lagen je creëert. Let erop dat je alleen lijm toevoegt in het midden van de cirkel, want met de zijkanten gaan we nog aan de slag.

Embellishments met vloeipapier stap 2

Stap 3. En dat gaan we nu doen: knip je stapel aan alle kanten in en plak op zowel de boven- als onderkant een kleinere cirkel. Deze kun je maken met papier naar keuze. Ik gebruik glitterpapier, maar je kunt ook gewoon patroon papier of cardstock gebruiken.

Embellishments met vloeipapier stap 3 en 4

Stap 4. Als laatste is het tijd om jouw embellishments van vloeipapier te decoreren met leuke stickers. Hierbij kan het leuk zijn om verschillende soorten te combineren.

Embellishments met vloeipapier resultaat

Et voila: jouw embellishments van vloeipapier zijn klaar om te gebruiken voor jouw cadeaus of post! Uiteraard kun je ze ook gewoon maken omdat het leuk is. Wil je graag snel aan de slag? Schaf het vloeipapier en de stickers aan bij Post & Papier! Met de code ‘acrealife’ krijg je uiteraard nog steeds 10% korting op jouw gehele bestelling, met uitzondering van uitverkoop.

Geschreven door @acrealife

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

1 gedachte over “Maak embellishments met vloeipapier!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven