nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Valentijnskaarten schrijven: 9 manieren

Valentijn is in zicht: nog maar een week tot 14 februari! Tijd om jouw cadeaus te kopen en in te pakken, maar ook om liefdevolle kaarten te schrijven voor jouw geliefde. Je krijgt nu korting op alle kaarten met het thema liefde. Wil jij ook Valentijnskaarten schrijven? Ik heb 9 manieren op een rijtje gezet zodat jij een bijzondere boodschap kunt overbrengen.

Valentijnskaarten schrijven

Valentijnskaarten schrijven

1. Allereerst kun je natuurlijk gewoon een bericht (of brief) schrijven. Op die manier kun je gewoon vanuit jouw hart schrijven zonder restricties!

2. Een gewoon bericht is misschien niet romantisch genoeg… daarom zou je in je geheugen kunnen graven om een mooie herinnering op te schrijven (of meerdere).

3. Het is misschien een beetje cliché, maar: een gedicht schrijven is natuurlijk ook een optie. Je kunt één zelf schrijven of – als je geen inspiratie hebt – één opzoeken op het web. Romantiek gegarandeerd!

4. Een variant op de vorige optie is natuurlijk een liedje. Het is niet echt een gedicht, maar wel een songtekst. Eventueel met een usb of cd erbij om hem echt af te spelen!

5. Ben jij niet zo goed in het schrijven van gedichten of songteksten? Ook geen probleem: je kunt ook gaan voor een verhaal. Zowel fictie als non-fictie!

6. Is schrijven gewoon helemaal niet jouw ding? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een tekening te maken. Hier kun je immers veel gevoelens in kwijt! Je zou eventueel handlettering kunnen gebruiken.

7. Wil je een verhaal afbeelden met tekeningen? Maak gebruik van een strip. Een gemakkelijke manier om woord met beeld te combineren!

8. Schrijven en tekenen niet wat je wilt doen? Zet een uitnodiging voor een diner, een uitje of iets anders op de kaart. Een leuke manier om een speciale avond te creëren bijvoorbeeld!

9. Nog een optie is een waardebon: een soort persoonlijke cadeaubon! Denk aan een massage bijvoorbeeld. Jouw geliefde kan de kaart inleveren wanneer hij of zij wil.

Wat ga jij op jouw Valentijnskaarten schrijven? Je scoort jouw kaarten t/m 14 februari!

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven