POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Yay, it's summer! Post & Papier doet het even rustig aan... Bestellingen worden gewoon verstuurd, maar het kan langer dan 48 uur duren zoals normaal gesproken. Daarom krijg je 10% korting met de code 'zomer'! Spoedje? Laat het me even voordat je bestelt (ik ben niet alle dagen thuis). Fijne vakantie!

Archief van Tips & trucs

Op vakantie? Houd een reisdagboek bij!

De zomervakantie is (bijna) aangebroken! Niet alleen een paar weken vrij van school en/of werk, maar ook eventueel op vakantie. Het maakt niet uit waarheen of hoe lang, als je er maar even tussenuit bent. En hoe leuk is het om jouw avonturen te documenteren in een reisdagboek? Gebruik hiervoor een notitieboek zodat je jouw eigen indeling kunt maken! Om je een idee te geven van wat je allemaal in zo’n reisdagboek kunt zetten, heb ik een handig lijstje gemaakt. Fijne vakantie(reis)!

Reisdagboek

Lees meer »

3 voordelen van stempels (+ poll!)

Durf te stempelen! Sinds een maand zijn stempels nieuw in het assortiment. Ik ben er trots op dat ik deze stap eindelijk heb gezet, want het stond al heel lang op de planning. Nog leuker is natuurlijk dat verschillende ontwerpen ook al (uit)verkocht zijn, dus jullie vinden het blijkbaar ook een goede toevoeging. Stempels zijn dan ook mooi en handig in gebruik. Waarom? Drie voordelen van stempels op een rij!

Stempels

Lees meer »

5 manieren om leuke post te versturen

Echte post is zoveel leuker! Althans, ik vind van wel. Ik word al vrolijk door het vooruitzicht dat er (binnenkort) weer een envelop of een ander poststuk op de deurmat gaat vallen! Of van het feit dat ik weet dat iemand morgen (of overmorgen) iets van mij in de brievenbus krijgt bezorgd.

Er bestaan verschillende soorten post. Van rekeningen en reclame word ik niet heel blij, maar van kaarten, tijdschriften en leuke enveloppen of pakketjes die binnen komen wel. Met name poststukken die afkomstig zijn van (andere) creatievelingen en postprojecten. In deze blogpost zet ik vijf manieren op een rijtje om leuke post te versturen!

Lees meer »

Versturen van post met PostNL: 6 tips!

Ik houd van post! Jij ook? Zowel het versturen als ontvangen van post is hartstikke leuk. Helaas is het wel aan de prijzige kant en zijn er allemaal eisen aan verbonden. Dat maakt het voor zowel de zender als ontvanger soms net iets minder leuk… Omdat ik het versturen van (leuke!) post graag wil stimuleren, geef ik zes tips voor het versturen van post. Want: echte post is zoveel leuker!

Versturen van post met PostNL 6 tips

Lees meer »

Papiersoorten: dik, dun, mat of toch glossy?

Papier heb je in allerlei soorten en maten! Als je alleen het assortiment van Post & Papier maar bekijkt, kom je verschillende papiersoorten tegen. Zo heb je bijvoorbeeld wat dikker papier nodig voor kaarten, maar voor notitieboeken is dunner papier juist fijner. Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen favorieten, maar toch houd ik dit in mijn achterhoofd bij de drukker bijvoorbeeld. Mijn favoriete papiersoorten per product op een rijtje!

Papiersoorten

Lees meer »

Ontstaan en geschiedenis van papier #2

Begin april schreef ik een stukje over het ontstaan de geschiedenis van papier. En ik had jullie beloofd om nog een vervolg te schrijven na de uitleg over papyrus en perkament! Want het papier zoals wij het kennen, is hier niet van gemaakt. Chinees T’sai Lun wordt namelijk aangewezen als de uitvinder van papier…

Ontstaan en geschiedenis van papier

Lees meer »

Geschiedenis en ontstaan van papier #1

Ik houd van papier en jij waarschijnlijk ook, aangezien je dit leest! Mijn webwinkel staat vol met allerlei papierwaren: kaarten, stickers, notitieboeken… afgezien van een paar artikelen zijn alle producten in het assortiment van papier. Vrolijk en kleurrijk! Maar, wat is de geschiedenis van papier eigenlijk? Het ontstaan van papier uitgelegd…

Geschiedenis en ontstaan van papier

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier