POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van Tips & trucs

Wat is het verschil tussen ansicht-, post- en wenskaarten?

In Tips & trucs op 14 februari 2017 met 0 reacties

Als ik een favoriete productgroep uit mijn eigen webwinkel mag noemen, zijn het kaarten. Ik verzamel ze al vanaf jongs af aan! Daarom is het tegenwoordig niet alleen een hoofdcategorie bij Post & Papier, maar ook de beste gevulde. De categorie is onderverdeeld in onder andere ansichtkaarten, postkaarten en wenskaarten. Maar wat is het verschil nu eigenlijk?

Verschil tussen ansichtkaarten, postkaarten en wenskaarten

Lees meer »

3 voordelen van stempels (+ poll!)

In Tips & trucs op 10 januari 2017 met 0 reacties

Durf te stempelen! Sinds een maand zijn stempels nieuw in het assortiment. Ik ben er trots op dat ik deze stap eindelijk heb gezet, want het stond al heel lang op de planning. Nog leuker is natuurlijk dat verschillende ontwerpen ook al (uit)verkocht zijn, dus jullie vinden het blijkbaar ook een goede toevoeging. Stempels zijn dan ook mooi en handig in gebruik. Waarom? Drie voordelen van stempels op een rij!

Stempels

Lees meer »

5 manieren om leuke post te versturen

In Tips & trucs op 21 september 2016 met 0 reacties

Echte post is zoveel leuker! Althans, ik vind van wel. Ik word al vrolijk door het vooruitzicht dat er (binnenkort) weer een envelop of een ander poststuk op de deurmat gaat vallen! Of van het feit dat ik weet dat iemand morgen (of overmorgen) iets van mij in de brievenbus krijgt bezorgd.

Er bestaan verschillende soorten post. Van rekeningen en reclame word ik niet heel blij, maar van kaarten, tijdschriften en leuke enveloppen of pakketjes die binnen komen wel. Met name poststukken die afkomstig zijn van (andere) creatievelingen en postprojecten. In deze blogpost zet ik vijf manieren op een rijtje om leuke post te versturen!

Lees meer »

Versturen van post met PostNL: 6 tips!

In Inspiratie Tips & trucs op 25 augustus 2016 met 0 reacties

Ik houd van post! Jij ook? Zowel het versturen als ontvangen van post is hartstikke leuk. Helaas is het wel aan de prijzige kant en zijn er allemaal eisen aan verbonden. Dat maakt het voor zowel de zender als ontvanger soms net iets minder leuk… Omdat ik het versturen van (leuke!) post graag wil stimuleren, geef ik zes tips voor het versturen van post. Want: echte post is zoveel leuker!

Versturen van post met PostNL 6 tips

Lees meer »

Papiersoorten: dik, dun, mat of toch glossy?

In Tips & trucs op 23 juni 2016 met 0 reacties

Papier heb je in allerlei soorten en maten! Als je alleen het assortiment van Post & Papier maar bekijkt, kom je verschillende papiersoorten tegen. Zo heb je bijvoorbeeld wat dikker papier nodig voor kaarten, maar voor notitieboeken is dunner papier juist fijner. Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen favorieten, maar toch houd ik dit in mijn achterhoofd bij de drukker bijvoorbeeld. Mijn favoriete papiersoorten per product op een rijtje!

Papiersoorten

Lees meer »

Ontstaan en geschiedenis van papier #2

In Tips & trucs op 26 mei 2016 met 0 reacties

Begin april schreef ik een stukje over het ontstaan de geschiedenis van papier. En ik had jullie beloofd om nog een vervolg te schrijven na de uitleg over papyrus en perkament! Want het papier zoals wij het kennen, is hier niet van gemaakt. Chinees T’sai Lun wordt namelijk aangewezen als de uitvinder van papier…

Ontstaan en geschiedenis van papier

Lees meer »

Geschiedenis en ontstaan van papier #1

In Tips & trucs op 3 april 2016 met 0 reacties

Ik houd van papier en jij waarschijnlijk ook, aangezien je dit leest! Mijn webwinkel staat vol met allerlei papierwaren: kaarten, stickers, notitieboeken… afgezien van een paar artikelen zijn alle producten in het assortiment van papier. Vrolijk en kleurrijk! Maar, wat is de geschiedenis van papier eigenlijk? Het ontstaan van papier uitgelegd…

Geschiedenis en ontstaan van papier

Lees meer »

Oorsprong van Valentijn

In Tips & trucs op 8 februari 2016 met 0 reacties

Komende zondag is het alweer 14 februari! Tijd om jouw geliefde in het zonnetje te zetten met een cadeautje of kaartje. Want ja, het is de dag van de liefde natuurlijk. Maar, waar komt Valentijnsdag nou eigenlijk vandaan?

Valentijn kaartenactie

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Services van P&P

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 27 reviews.